26 nov 2014 14:47

23 jan 2015 15:30

Liverapporteringen från matchen

Grundserien närmar sig sitt slut och fyra matcher inklusive kvällens drabbning mot Surahammar återstår för Skövde IK.

SIK har ett bra läge och allt talar för att laget spelar i allettan efter nyår. Åtta poäng skiljer ner till andra sidan strecket i nuläget och tre poäng mot Surahammar ikväll skulle ta laget ännu närmare en säkrad plats bland de fyra främsta. SLA är på plats i Billingehov och rapporterar direkt (se nedan) från matchen som börjar klockan 19.00.

SIK har ett bra läge och allt talar för att laget spelar i allettan efter nyår. Åtta poäng skiljer ner till andra sidan strecket i nuläget och tre poäng mot Surahammar ikväll skulle ta laget ännu närmare en säkrad plats bland de fyra främsta. SLA är på plats i Billingehov och rapporterar direkt (se nedan) från matchen som börjar klockan 19.00.