04 dec 2014 16:46

23 jan 2015 15:55

Stegefelt i blågult

HANDBOLL: IFK-spelare i U-landslaget

IFK Skövdes niometersspelare Markus Stegefelt är uttagen i U-landslaget.
Han är en av 21 spelare som får chansen i två träningsmatcher i januari i den trupp som förbundskaptenen Jan ”Proppen” Karlsson har tagit ut.

Markus Stegefelt, 20 år, är uttagen i landslaget. Det skriver IFK Skövde på sin hemsida. Förbundskaptenen Jan ”Proppen” Karlsson har tagit ut en U-landslagstrupp på 21 spelare som ska genomföra två träningsmatcher i januari. I den truppen ingår IFK Skövdes niometersspelare Markus Stegefelt som inför den här säsongen kom till IFK ifrån Alingsås HK. Han är lagets främste målskytt den här säsongen med 81 mål på 16 matcher. Stegefelt ligger också femma i elitseriens totala skytteliga.

Markus Stegefelt, 20 år, är uttagen i landslaget. Det skriver IFK Skövde på sin hemsida. Förbundskaptenen Jan ”Proppen” Karlsson har tagit ut en U-landslagstrupp på 21 spelare som ska genomföra två träningsmatcher i januari. I den truppen ingår IFK Skövdes niometersspelare Markus Stegefelt som inför den här säsongen kom till IFK ifrån Alingsås HK. Han är lagets främste målskytt den här säsongen med 81 mål på 16 matcher. Stegefelt ligger också femma i elitseriens totala skytteliga.