08 dec 2014 14:16

23 jan 2015 15:17

Klart: H43 lämnar elitserien

Försöket att in i det sista rädda H43 Lund kvar i elitserien misslyckades. Nu drar sig föreningen ur elitserien.

Den assisterande tränaren Christoffer Geissler bekräftar själv det negativa beskedet på twitter.

"Konkursen är ett faktum. Nu vänder vi blad som kungen sa. Sorgligt", skriver han.

Härom dagen framkom det uppgifter om att en hemlig finansiär skulle kunna rädda H43 från konkurs och på så vis hålla dem kvar i elitserien. Även Sydsvenskan skriver att försöken misslyckades och efter ett möte mellan konkursförvaltaren och den hemliga finansiären kom beskedet.

Den assisterande tränaren Christoffer Geissler bekräftar själv det negativa beskedet på twitter.

"Konkursen är ett faktum. Nu vänder vi blad som kungen sa. Sorgligt", skriver han.

Härom dagen framkom det uppgifter om att en hemlig finansiär skulle kunna rädda H43 från konkurs och på så vis hålla dem kvar i elitserien. Även Sydsvenskan skriver att försöken misslyckades och efter ett möte mellan konkursförvaltaren och den hemliga finansiären kom beskedet.