09 dec 2014 20:17

23 jan 2015 15:17

Hörnebo förstärker truppen med målskytt

FOTBOLL

Hörnebo SK i division 2 förstärker truppen inför kommande säsong. Laget har gjort klart Jessica Thorvald som under 2014 gjorde 35 mål för IFK Värsås i trean.

– Vi är mycket glada att Jessica valt att skriva på för oss. I Jessica får vi en pålitlig målskytt som har en bra blick för spelet. Jag har tidigare haft Jessica under två säsonger i Skövde KIK och vet hur jag kan dra nytta av hennes egenskaper. Hon kommer passa väl in i vårt sätt att spela, säger tränaren Tommy Larsson om nyförvärvet.

– Vi är mycket glada att Jessica valt att skriva på för oss. I Jessica får vi en pålitlig målskytt som har en bra blick för spelet. Jag har tidigare haft Jessica under två säsonger i Skövde KIK och vet hur jag kan dra nytta av hennes egenskaper. Hon kommer passa väl in i vårt sätt att spela, säger tränaren Tommy Larsson om nyförvärvet.