09 dec 2014 22:16

23 jan 2015 15:17

Tibro HK fick nöja sig med en poäng

HANDBOLL: Division 2 västsvenska norra

Tibro HK var ytterst nära segern hemma mot Skara U, men med 59.59 på klockan kvitterade bortalaget.

Efter söndagens derbyseger mot Country kom Tibro HK med gott självförtroende till matchen mot Skaras U-lag – bara två dygn senare. Det såg ut att bli en seger, men med matchens sista avslut kunde Skara kvittera och få med sig en pinne. Dessförinnan hade Ellen Arthursson gett Tibro ledningen med 29–28 med knappa minuten kvar att spela.

Totalt sett var det en jämn match där lagen följdes åt för det mesta. Tibro var ett mål före i paus, 19–18 och som mest hade hemmalaget två mål upp i den andra halvleken.

Snöpligt

En snöplig poängförlust för Tibro som hade kommit upp på lika många poäng som tvåan Skara vid seger.

Målen, Tibro: Martina Johansson 9, Charlotte Högberg 5, Emma Gustavsson 3, Therese Strand 3, Emma Johansson 3, Frida Stenberg 2, Josefin Johansson, Mathilda Broman Dahl, Tanja Lindblad, Ellen Arthursson.

Efter söndagens derbyseger mot Country kom Tibro HK med gott självförtroende till matchen mot Skaras U-lag – bara två dygn senare. Det såg ut att bli en seger, men med matchens sista avslut kunde Skara kvittera och få med sig en pinne. Dessförinnan hade Ellen Arthursson gett Tibro ledningen med 29–28 med knappa minuten kvar att spela.

Totalt sett var det en jämn match där lagen följdes åt för det mesta. Tibro var ett mål före i paus, 19–18 och som mest hade hemmalaget två mål upp i den andra halvleken.

Snöpligt

En snöplig poängförlust för Tibro som hade kommit upp på lika många poäng som tvåan Skara vid seger.

Målen, Tibro: Martina Johansson 9, Charlotte Högberg 5, Emma Gustavsson 3, Therese Strand 3, Emma Johansson 3, Frida Stenberg 2, Josefin Johansson, Mathilda Broman Dahl, Tanja Lindblad, Ellen Arthursson.