09 dec 2014 15:10

23 jan 2015 15:30

Wallén lämnar Randers

Angelica Wallén lämnar Randers HK till sommaren. Klubben har valt att inte behålla Tibrotjejen.

Efter två år i danska Randers tvingas den forna Skövde HF-spelaren leta upp en ny klubb efter den här säsongen. Klubben har valt att inte utnyttja det optionsår som Wallén hade inskrivet i sitt kontrakt, meddelas det i ett pressmeddelande på tisdagen.

"Vi har varit glada för Angelicas insats i Randers HK, och hon är en spelare som tillför både hjärta och fight till truppen, och som har goda spetskompetenser", säger ordföranden Jens Jørgen Andersen i pressmeddelandet enligt sajten europamester.dk.

Klubben motiverar sitt beslut med att de vill värva en annan typ av spelare på högerniopositionen. Och det är framför allt en riktig skytt som eftersöks, gärna en av högsta klass.

"Allt annat vore i konflikt med vår ambition att vara med och spela om medaljerna", fortsätter ordföranden.

Efter två år i danska Randers tvingas den forna Skövde HF-spelaren leta upp en ny klubb efter den här säsongen. Klubben har valt att inte utnyttja det optionsår som Wallén hade inskrivet i sitt kontrakt, meddelas det i ett pressmeddelande på tisdagen.

"Vi har varit glada för Angelicas insats i Randers HK, och hon är en spelare som tillför både hjärta och fight till truppen, och som har goda spetskompetenser", säger ordföranden Jens Jørgen Andersen i pressmeddelandet enligt sajten europamester.dk.

Klubben motiverar sitt beslut med att de vill värva en annan typ av spelare på högerniopositionen. Och det är framför allt en riktig skytt som eftersöks, gärna en av högsta klass.

"Allt annat vore i konflikt med vår ambition att vara med och spela om medaljerna", fortsätter ordföranden.