10 dec 2014 22:32

23 jan 2015 15:17

HK Country föll knappt

HANDBOLL: Division 2 västsvenska norra

Country noterade ännu en förlust i handbollstvåan när Brukspöjkera vann med uddamålet.

Efter söndagens hemmaförlust i prestigemötet med Tibro HK siktade HK Country på att ånyo bli en vinnare, men det lyckades inte. På onsdagskvällen stod en bortamatch i Deje mot HK Brukspöjkera på programmet för Stöpentjejerna och värmlänningarna vann med ett måls marginal.

Det blev en jämn match på det stora hela där lagen mestadels följdes åt. Country var två mål före ett par gånger i den första halvleken och så var också fallet i paus där Stöpenlaget hade ledningen med 12–10.

Med 13 minuter kvar kvitterade Brukspöjkera till 15–15, men då svarade Country med två raka mål och ledde med 17–15 nio minuter före full tid. Brukspöjkera vände dock och satte segermålet tre sekunder före full tid.

Målen, Country: Julia Hallin 5, Amanda Karlgren 3, Josefine Andersson 3, Rebecka Lindsgård 2, Micaela Eklindh 2, Linnea Agorelius 2, Alice Loft.

Efter söndagens hemmaförlust i prestigemötet med Tibro HK siktade HK Country på att ånyo bli en vinnare, men det lyckades inte. På onsdagskvällen stod en bortamatch i Deje mot HK Brukspöjkera på programmet för Stöpentjejerna och värmlänningarna vann med ett måls marginal.

Det blev en jämn match på det stora hela där lagen mestadels följdes åt. Country var två mål före ett par gånger i den första halvleken och så var också fallet i paus där Stöpenlaget hade ledningen med 12–10.

Med 13 minuter kvar kvitterade Brukspöjkera till 15–15, men då svarade Country med två raka mål och ledde med 17–15 nio minuter före full tid. Brukspöjkera vände dock och satte segermålet tre sekunder före full tid.

Målen, Country: Julia Hallin 5, Amanda Karlgren 3, Josefine Andersson 3, Rebecka Lindsgård 2, Micaela Eklindh 2, Linnea Agorelius 2, Alice Loft.