10 dec 2014 16:37

23 jan 2015 15:17

Skövde IK lånar spelare av Tibro IK

Skövde IK lånar in Tibro IK:s anfallare Alexander Johansson och han spelar redan i kväll mot Mariestad Bois.

Den 24-årige anfallaren har öst in poäng för Tibro IK den här säsongen och står bokförd för 38 poäng i division 2. Han har gjort 15 mål och 23 assist och nu får han alltså chansen i division 1. Skövde IK lånar in Johansson som redan är spelklar och dyker upp mot Mariestad.

Han kommer även att spela med SIK i allettan och görs en utvärdering i slutet av januari om en eventuell fortsättning.

Den 24-årige anfallaren har öst in poäng för Tibro IK den här säsongen och står bokförd för 38 poäng i division 2. Han har gjort 15 mål och 23 assist och nu får han alltså chansen i division 1. Skövde IK lånar in Johansson som redan är spelklar och dyker upp mot Mariestad.

Han kommer även att spela med SIK i allettan och görs en utvärdering i slutet av januari om en eventuell fortsättning.