12 dec 2014 21:47

23 jan 2015 15:17

Joshi leder efter korta

KONSTÅKNING: SM pågår i Västerås. På fredagskvällen avgjordes damseniorernas korta program.

Tibro KK:s Joshi Helgesson lyckades bäst, men det är tätt. Joshi noterade 62,25 poäng, syrran Viktoria har andraplatsen med 58,98 poäng. Mörrums Isabelle Olsson utmanar tibrosystrarna rejält. Hon ligger på bronsplats med 57,61. Det är upplagt för en mycket spännande friåkning på söndag då medaljerna skall fördelas.

I seniorklassen åker även TKK-systrarna Cecilia och Susanna Frydén som ligger sjua och elva.

Under lördagen avgörs såväl junior- som USM-klassen med fina möjligheter för Tibro KK. Bland juniorerna ligger Victoria Englund trea efter det korta programmet och har läge till medalj. I samma klass återfinns även Louise Jensen (åtta efter korta programmet), Olivia Jengard (tolva) och Stina Fredriksson (13).

I USM-klassen gjorde Maggie Hills ett starkt kortprogram och ligger på silverplats inför avgörandet.

Den yngsta klassen (RM) slutfördes på fredagen. TKK:s representant, Fanny Jonsson, gjorde bra i från sig och avancerade från plats 17 efter korta till en slutlig tolfte plats.

Tibro KK:s Joshi Helgesson lyckades bäst, men det är tätt. Joshi noterade 62,25 poäng, syrran Viktoria har andraplatsen med 58,98 poäng. Mörrums Isabelle Olsson utmanar tibrosystrarna rejält. Hon ligger på bronsplats med 57,61. Det är upplagt för en mycket spännande friåkning på söndag då medaljerna skall fördelas.

I seniorklassen åker även TKK-systrarna Cecilia och Susanna Frydén som ligger sjua och elva.

Under lördagen avgörs såväl junior- som USM-klassen med fina möjligheter för Tibro KK. Bland juniorerna ligger Victoria Englund trea efter det korta programmet och har läge till medalj. I samma klass återfinns även Louise Jensen (åtta efter korta programmet), Olivia Jengard (tolva) och Stina Fredriksson (13).

I USM-klassen gjorde Maggie Hills ett starkt kortprogram och ligger på silverplats inför avgörandet.

Den yngsta klassen (RM) slutfördes på fredagen. TKK:s representant, Fanny Jonsson, gjorde bra i från sig och avancerade från plats 17 efter korta till en slutlig tolfte plats.