12 dec 2014 15:15

23 jan 2015 15:17

SIK gör insats för barnen

ISHOCKEY

Skövde IK ska göra en insats för sjuka barn. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Föreningen har etablerat ett samarbete med Skaraborgs Sjukhus där A-lagsspelarna kontinuerligt ska besöka sjukhusets barn- och ungdomsavdelning för att försöka förgylla patienternas tid på sjukhuset.

”Vi vill tro att vi genom denna verksamhet kan underlätta livet för några av de barn och ungdomar som får avstå från så mycket av det som är självklart för oss andra”, skriver klubben i pressmeddelandet.

Det kommer även erbjudas webbsändningar av A-lagets matcher och besök i Billingehov vid lagets matcher tillsammans med anhöriga.

”Planeringen tillsammans med sjukhusets barn- och ungdomsavdelning är ytterst noggrann och vi kommer att säkerställa nödvändig kontinuitet i våra besök och spelarna kommer att vara väl förberedda”, skriver klubben.

Föreningen har etablerat ett samarbete med Skaraborgs Sjukhus där A-lagsspelarna kontinuerligt ska besöka sjukhusets barn- och ungdomsavdelning för att försöka förgylla patienternas tid på sjukhuset.

”Vi vill tro att vi genom denna verksamhet kan underlätta livet för några av de barn och ungdomar som får avstå från så mycket av det som är självklart för oss andra”, skriver klubben i pressmeddelandet.

Det kommer även erbjudas webbsändningar av A-lagets matcher och besök i Billingehov vid lagets matcher tillsammans med anhöriga.

”Planeringen tillsammans med sjukhusets barn- och ungdomsavdelning är ytterst noggrann och vi kommer att säkerställa nödvändig kontinuitet i våra besök och spelarna kommer att vara väl förberedda”, skriver klubben.