14 dec 2014 13:44

23 jan 2015 15:17

Ludvig målskytt för DIF

FOTBOLL

Degerfors IF avslutade spelåret 2014 med två träningsmatcher på lördagen, och i en av dem blev Tibro-spelaren Ludvig Fritzson målskytt.

Det var under en trelagsturnering i Kristinehamn som bröderna Fritzson fick visa upp sig. I 2–0-vinsten mot Carlstad United fick båda bröderna förtroendet under hela matchen där Hannes spelade i mittförsvaret och Ludvig fastställde slutresultatet efter att lagets skyttekung Peter Samuelsson gjort 1–0.

Det var under en trelagsturnering i Kristinehamn som bröderna Fritzson fick visa upp sig. I 2–0-vinsten mot Carlstad United fick båda bröderna förtroendet under hela matchen där Hannes spelade i mittförsvaret och Ludvig fastställde slutresultatet efter att lagets skyttekung Peter Samuelsson gjort 1–0.