15 dec 2014 12:24

23 jan 2015 15:30

Skövde IK värvar back

ISHOCKEY

Skövde IK vässar truppen inför allettan som börjar i mellandagarna.

Skövde IK värvar backen den 23-årige Christopher Larsson från Forshaga IF och stärker med det upp backsidan inför stundande spel i allettan. Larsson producerade tio poäng (fem mål och fem assist) på 22 matcher i grundserien och ansluter till SIK redan under måndagen. Avtalet gäller säsongen ut.

– Skadesituationen på backsidan är som vi nämnt tidigare mycket ansträngd och därför känns det bra att kunna presentera en backförstärkning inför Allettan, skriver SIK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.

Skövde IK värvar backen den 23-årige Christopher Larsson från Forshaga IF och stärker med det upp backsidan inför stundande spel i allettan. Larsson producerade tio poäng (fem mål och fem assist) på 22 matcher i grundserien och ansluter till SIK redan under måndagen. Avtalet gäller säsongen ut.

– Skadesituationen på backsidan är som vi nämnt tidigare mycket ansträngd och därför känns det bra att kunna presentera en backförstärkning inför Allettan, skriver SIK:s sportchef Hans Ljunggren i ett pressmeddelande.