16 dec 2014 16:20

23 jan 2015 15:17

Hellner kör i Davos

LÄNGDSKIDOR

Truppen till det svenska skidlandslaget som ska tävla i Davos till helgen presenterades på tisdagen och Lerdalasonen Marcus Hellner finns med.

Egentligen skulle tävlingarna ha gått i franska La Clusaz, men de är flyttade till Davos på grund av snöbrist. På lördagen kör herrarna och damerna 15 respektive tio kilometer i fri stil och på söndagen blir det fristilssprint.

– Hälsoläget är gott och vi tror på en bra helg, säger förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.

Egentligen skulle tävlingarna ha gått i franska La Clusaz, men de är flyttade till Davos på grund av snöbrist. På lördagen kör herrarna och damerna 15 respektive tio kilometer i fri stil och på söndagen blir det fristilssprint.

– Hälsoläget är gott och vi tror på en bra helg, säger förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.