16 dec 2014 16:21

23 jan 2015 15:17

Spikat spelschema för Allettan Södra

ISHOCKEY

Under tisdagen spikades spelschemat för Allettan Södra och för Skövde IK:s del innebar det inga förändringar jämfört med det preliminära programmet.

Det innebär att SIK inleder hemma mot Pantern den 27 december och sedan åker till Kristianstad för bortamatch två dagar senare. Därefter rullar det på med Västervik (hemma), Tranås (borta) och Troja/Ljungby (hemma).

Den sista omgången spelas 15 februari och då spelar Skövde IK borta mot Vimmerby.

Det innebär att SIK inleder hemma mot Pantern den 27 december och sedan åker till Kristianstad för bortamatch två dagar senare. Därefter rullar det på med Västervik (hemma), Tranås (borta) och Troja/Ljungby (hemma).

Den sista omgången spelas 15 februari och då spelar Skövde IK borta mot Vimmerby.