18 dec 2014 15:10

23 jan 2015 15:17

Joshi Helgesson uttagen till NM

KONSTÅKNING

Den svenska truppen till Nordiska Mästerskapen i konståkning är uttagen och på damsidan är Joshi Helgesson från Tibro KK ett av tre namn i truppen. Ytterligare två Tibroåkare är uttagna till NM och dessa är Victoria Englund i juniorklassen och Maggie Hills i ungdomsklassen. NM avgörs i Stavanger 11-15 februari 2015.

Samtidigt presenterades truppen till Vinteruniversiaden (student-OS) i Granada 4-14 februari och dit är Tibros Viktoria Helgesson uttagen.

Den svenska truppen till Nordiska Mästerskapen i konståkning är uttagen och på damsidan är Joshi Helgesson från Tibro KK ett av tre namn i truppen. Ytterligare två Tibroåkare är uttagna till NM och dessa är Victoria Englund i juniorklassen och Maggie Hills i ungdomsklassen. NM avgörs i Stavanger 11-15 februari 2015.

Samtidigt presenterades truppen till Vinteruniversiaden (student-OS) i Granada 4-14 februari och dit är Tibros Viktoria Helgesson uttagen.