18 dec 2014 11:09

23 jan 2015 15:17

Provspelar hos Jönköpings Södra

FOTBOLL

Torsdag kväll spelar superettan-laget Jönköpings Södra en träningsmatch mot Tenhult och tar då chansen att titta på några provspelare. Ett par av dem kommer härifrån.

Det är Skövde AIK:s Sargon Abraham och Tibro AIK:s Ludvig Fritzson som alltså får chansen att visa upp sig. Fritzson provspelade med Jönköpingslaget i oktober och nu visar de alltså förnyat intresse i honom. TAIK-spelaren har även tränat med Degerfors under december månad. Sargon Abraham har tidigare under hösten varit hos div 1-laget Halmia för att testa.

Övriga provspelare vid Jönköping Södras träningsmatch i Elmiahallen är Johan Andersson, Astrio, Allan Mohideen, Qviding, Sebastian Holmqvist, Nyköping, Medi Dresevic, Dalstorp.

Det är Skövde AIK:s Sargon Abraham och Tibro AIK:s Ludvig Fritzson som alltså får chansen att visa upp sig. Fritzson provspelade med Jönköpingslaget i oktober och nu visar de alltså förnyat intresse i honom. TAIK-spelaren har även tränat med Degerfors under december månad. Sargon Abraham har tidigare under hösten varit hos div 1-laget Halmia för att testa.

Övriga provspelare vid Jönköping Södras träningsmatch i Elmiahallen är Johan Andersson, Astrio, Allan Mohideen, Qviding, Sebastian Holmqvist, Nyköping, Medi Dresevic, Dalstorp.