19 dec 2014 22:31

23 jan 2015 15:17

Ett mål av "Majsan" när Sverige förlorade

Sverige räckte inte riktigt till i EM-semifinalen mot Norge utan förlorade med 25-29.

Svenskorna lyckades inte rubba Norge som var starkast när lagen drabbade samman i den andra semifinalen vid EM i Ungern/Kroatien. Därmed blir det spel om bronset mot Montenegro för de svenska damerna.

Sverige hamnade tidigt efter, men kämpade på och i paus var underläget två mål (11-13). Norge ryckte dock i den andra halvleken och Sverige lyckades aldrig sätta någon press på norskorna under slutskedet utan Norge hade bra koll på läget och vann välförtjänt.

Skövde HF:s Anna-Maria Johansson gjorde ett mål i matchen.

Svenskorna lyckades inte rubba Norge som var starkast när lagen drabbade samman i den andra semifinalen vid EM i Ungern/Kroatien. Därmed blir det spel om bronset mot Montenegro för de svenska damerna.

Sverige hamnade tidigt efter, men kämpade på och i paus var underläget två mål (11-13). Norge ryckte dock i den andra halvleken och Sverige lyckades aldrig sätta någon press på norskorna under slutskedet utan Norge hade bra koll på läget och vann välförtjänt.

Skövde HF:s Anna-Maria Johansson gjorde ett mål i matchen.