19 dec 2014 17:27

23 jan 2015 15:17

Skövde i Sverigetoppen

HÄLSA

Med 1 192 registrerade deltagare är Skövde fjärde största kommun i hela landet för den här säsongen av folkhälsoprojektet hittaut.nu. Det är ett projekt som syftar till att få människor i rörelse och med hjälp av karta hitta nya platser i sin omgivning. Det här var andra året som en hittaut-karta delades ut gratis till alla hushåll i Skövde och det har uppenbarligen varit populärt.

Flest registrerade deltagare hade Uppsala med 2 624 följt av Jönköping med 1 756.

Med 1 192 registrerade deltagare är Skövde fjärde största kommun i hela landet för den här säsongen av folkhälsoprojektet hittaut.nu. Det är ett projekt som syftar till att få människor i rörelse och med hjälp av karta hitta nya platser i sin omgivning. Det här var andra året som en hittaut-karta delades ut gratis till alla hushåll i Skövde och det har uppenbarligen varit populärt.

Flest registrerade deltagare hade Uppsala med 2 624 följt av Jönköping med 1 756.