21 dec 2014 18:10

23 jan 2015 15:17

Guldkroken utan chans

HANDBOLL: Sjukdomar satte sin prägel

Ett sjukdomsdrabbat Guldkroken hade ingen chans borta mot Borås.
– Vi försökte, men det gick inte, säger Guldkrokens tränare Björne Carlsson.

Sjukdomar och spelare borta på grund av jobb satte sina spår och Guldkroken kom till spel i bortamatchen mot Borås med ett decimerat manskap. Inte minst var besättning på nio meter tunn och det blev inte bättre av att Alexander Larsson tidigt fick rött.

Guldkroken räckte inte till även om det var målmässigt ganska jämnt till en början. Borås ryckte och i paus ledde hemmalaget med fem mål. Den ledningen drygades ut efter paus och det blev en storseger.

– Inte så mycket att göra. De var bättre än oss och vi fick inte tag på dem.

Nu blir det ett uppehåll över jul och nyår. Då hoppas Björne Carlsson att sjukdomsläget förbättrar sig.

Målen, Guldkroken: Daniel Söderqvist 8, Max Berglund-Schwartz 6, Ola Wester 3, Jens Åberg, Dennis Larsson, Alexander Larsson, Oskar Lejonberg.

Sjukdomar och spelare borta på grund av jobb satte sina spår och Guldkroken kom till spel i bortamatchen mot Borås med ett decimerat manskap. Inte minst var besättning på nio meter tunn och det blev inte bättre av att Alexander Larsson tidigt fick rött.

Guldkroken räckte inte till även om det var målmässigt ganska jämnt till en början. Borås ryckte och i paus ledde hemmalaget med fem mål. Den ledningen drygades ut efter paus och det blev en storseger.

– Inte så mycket att göra. De var bättre än oss och vi fick inte tag på dem.

Nu blir det ett uppehåll över jul och nyår. Då hoppas Björne Carlsson att sjukdomsläget förbättrar sig.

Målen, Guldkroken: Daniel Söderqvist 8, Max Berglund-Schwartz 6, Ola Wester 3, Jens Åberg, Dennis Larsson, Alexander Larsson, Oskar Lejonberg.