21 dec 2014 17:06

23 jan 2015 15:56

"Majsan" avgjorde bronsmatchen

Sverige tog brons i EM och Skövde HF:s Anna-Maria Johansson hade ett finger med i avgörandet när hon satte 25-23 med en minut kvar av matchen.

Det blev en dramatisk bronsmatch mot Montenegro, men Sverige var kyligast till slut och vann med 25-23. Anna-Maria Johansson missade några lägen i matchen, men när det drog ihop sig var SHF-spelaren iskall och hennes 25-23 blev det som till slut knäckte Montenegro. "Majsan" fick mycket förtroende framåt i den andra halvleken, tog sig till flera bra lägen och totalt blev det två mål på fem avslut för henne.

Sverige låg under i halvtid (11-12), men vände i upptakten av den andra halvleken. Montenegro var på väg förbi vid ett par tillfällen, men Sverige stod emot och kunde ta sin andra mästerskapsmedalj. Den stora häjlten i det svenska laget var målvakten Johanna Bundsen som klev fram och storspelade i den andra halvleken. Hon briljerade med många fina räddningar på klara lägen.

Det blev en dramatisk bronsmatch mot Montenegro, men Sverige var kyligast till slut och vann med 25-23. Anna-Maria Johansson missade några lägen i matchen, men när det drog ihop sig var SHF-spelaren iskall och hennes 25-23 blev det som till slut knäckte Montenegro. "Majsan" fick mycket förtroende framåt i den andra halvleken, tog sig till flera bra lägen och totalt blev det två mål på fem avslut för henne.

Sverige låg under i halvtid (11-12), men vände i upptakten av den andra halvleken. Montenegro var på väg förbi vid ett par tillfällen, men Sverige stod emot och kunde ta sin andra mästerskapsmedalj. Den stora häjlten i det svenska laget var målvakten Johanna Bundsen som klev fram och storspelade i den andra halvleken. Hon briljerade med många fina räddningar på klara lägen.