21 dec 2014 18:00

23 jan 2015 15:17

Viktig seger mot Önnerediterna

HK Skövde hade matchen mot Önnerediterna i sin hand från start till mål.
– Vi hade verkligen bestämt oss för att vi skulle ha två poäng, säger Skövdes tränare Klas Wahlström.

HK Skövde förlorade nyligen bortamatchen mot Önnerediterna, men tog en gruvlig revansch när man vann med klara siffror i helgen. Den här gången var det inget snack utan Skövde startade matchen bra, kopplade grepp och höll sedan Önnerediterna på behörigt avstånd.

– Det var ganska övertygande. Vi tog kommandot direkt från start med bra målvakts- och försvarsspel, fortsätter Wahlström.

Närmare än 4–3 efter nio minuter kom inte bortalaget. I paus ledde Skövde med fem mål (14–9) och sedan växte ledningen i den andra halvleken.

Målen,Skövde: Max Skoog 6, Axel Magnusson 6, Herman Henriksson 3, Martin Pedersen 3, Joel Järlfors 3, Andreas Jonsson 2, Adam Nyström 2, Joakim Karlsson 2, Kristoffer Otter, Christoffer Eriksson, Anton Olsson-Wennberg.

HK Skövde förlorade nyligen bortamatchen mot Önnerediterna, men tog en gruvlig revansch när man vann med klara siffror i helgen. Den här gången var det inget snack utan Skövde startade matchen bra, kopplade grepp och höll sedan Önnerediterna på behörigt avstånd.

– Det var ganska övertygande. Vi tog kommandot direkt från start med bra målvakts- och försvarsspel, fortsätter Wahlström.

Närmare än 4–3 efter nio minuter kom inte bortalaget. I paus ledde Skövde med fem mål (14–9) och sedan växte ledningen i den andra halvleken.

Målen,Skövde: Max Skoog 6, Axel Magnusson 6, Herman Henriksson 3, Martin Pedersen 3, Joel Järlfors 3, Andreas Jonsson 2, Adam Nyström 2, Joakim Karlsson 2, Kristoffer Otter, Christoffer Eriksson, Anton Olsson-Wennberg.