29 dec 2014 18:30

23 jan 2015 15:17

Orlov inställd på Brann

FOTBOLL

Agenten Per Jonsson sade att Jakob Orlov ska lämna Brann. Men Orlov själv är inställd på en fortsättning.
– Jag var inte delaktig i det min agent sa. Det var hans val, säger han.

Det berättar Värsåssonen i en intervju med Bergens Tidende. Han ställer sig frågande till sin agents uttalanden för Fotbolldirekt i början av december där han förklarade att Orlov inte var intresserad av att spela med Brann i division 1.

– Det får agenten stå för själv, säger Orlov som har två år kvar på sitt kontrakt med laget.

– Jag har varit med när Brann blev nedflyttat till division 1. Då ska jag göra mitt bästa för att få upp dem igen.

Hoppas på försäljning

BT har även pratat med agenten Per Jonsson som utvecklar sitt resonemang.

– Min poäng var att alla spelare på högsta nivå. Vill man inte det så får man hitta något annat driva på med. Jakob har aldrig sagt till mig att han vill bort från Brann, han är större än det. Men jag letar alltid efter goda alternativ till mina spelare, säger han och hoppas att den tidigare Skövde AIK-anfallaren blir såld.

– Ja, jag hoppas att Brann får betalt för Jakob. Men blir han kvar i klubben så vill han göra en bra insats.

Det berättar Värsåssonen i en intervju med Bergens Tidende. Han ställer sig frågande till sin agents uttalanden för Fotbolldirekt i början av december där han förklarade att Orlov inte var intresserad av att spela med Brann i division 1.

– Det får agenten stå för själv, säger Orlov som har två år kvar på sitt kontrakt med laget.

– Jag har varit med när Brann blev nedflyttat till division 1. Då ska jag göra mitt bästa för att få upp dem igen.

Hoppas på försäljning

BT har även pratat med agenten Per Jonsson som utvecklar sitt resonemang.

– Min poäng var att alla spelare på högsta nivå. Vill man inte det så får man hitta något annat driva på med. Jakob har aldrig sagt till mig att han vill bort från Brann, han är större än det. Men jag letar alltid efter goda alternativ till mina spelare, säger han och hoppas att den tidigare Skövde AIK-anfallaren blir såld.

– Ja, jag hoppas att Brann får betalt för Jakob. Men blir han kvar i klubben så vill han göra en bra insats.