30 dec 2014 17:17

23 jan 2015 15:18

Appelgren till topplag

HANDBOLL

Förre IFK Skövde-målvakten Mikael Appelgren ersätts av Johan Sjöstrand i Melsungen. Nu är det klart vilken hans nya klubbadress blir.

Appelgren har skrivit på ett treårskontrakt med topplaget Rhein-Neckar Löwen, meddelar klubben på sin hemsida.

– Jag ser fram emot att få spela för Rhein-Neckar Löwen och min flytt till en absolut toppklubb. ”Lions” vill spela om alla titlar i framtiden och jag vill bidra för att uppnå dessa ambitiösa mål, säger han på hemsidan.

Bäst i ligan

25-åringen, som lämnade IFK Skövde efter säsongen 2012, är den målvakt i hela Bundesliga som räddat flest skott den här säsongen och från sin nya klubbs sida såg man den här värvningen som en riktigt fin julklapp när den blev klar bara ett par dagar före julafton.

– Han är inte bara en av de bästa målvakterna i Bundesliga. I sin unga ålder har han också mycket kvar i sin utveckling. Det är också viktigt att hitta en målvakt som känner till ligan, och med Mikael har vi fått vår önskade lösning, säger tränaren Nikolai Jacobsen på hemsidan.

Appelgren har skrivit på ett treårskontrakt med topplaget Rhein-Neckar Löwen, meddelar klubben på sin hemsida.

– Jag ser fram emot att få spela för Rhein-Neckar Löwen och min flytt till en absolut toppklubb. ”Lions” vill spela om alla titlar i framtiden och jag vill bidra för att uppnå dessa ambitiösa mål, säger han på hemsidan.

Bäst i ligan

25-åringen, som lämnade IFK Skövde efter säsongen 2012, är den målvakt i hela Bundesliga som räddat flest skott den här säsongen och från sin nya klubbs sida såg man den här värvningen som en riktigt fin julklapp när den blev klar bara ett par dagar före julafton.

– Han är inte bara en av de bästa målvakterna i Bundesliga. I sin unga ålder har han också mycket kvar i sin utveckling. Det är också viktigt att hitta en målvakt som känner till ligan, och med Mikael har vi fått vår önskade lösning, säger tränaren Nikolai Jacobsen på hemsidan.