02 jan 2015 14:37

23 jan 2015 15:56

Johan Mårtensson uttagen i landslaget

FOTBOLL

Ulvåkerfostrade Johan Mårtensson har tagits ut till landslagets januariturné där blågult bland annat ska spela matcher mot Elfenbenskusten och Finland.

Mårtensson har kallats in till landslaget som ersättare för Jakob Johansson.

Landslaget åker till Abu Dhabi den 10 januari och det här blir det före detta Hollandsproffsets debut i A-landslaget. I somras lämnade han Utrecht i den holländska ligan för att återvända till Sverige där han spelar för Helsingsborgs IF.

Mårtensson har kallats in till landslaget som ersättare för Jakob Johansson.

Landslaget åker till Abu Dhabi den 10 januari och det här blir det före detta Hollandsproffsets debut i A-landslaget. I somras lämnade han Utrecht i den holländska ligan för att återvända till Sverige där han spelar för Helsingsborgs IF.