05 jan 2015 14:37

23 jan 2015 15:18

Nytt land väntar Angelica Wallén

HANDBOLL

Sedan en tid tillbaka har de varit klart att den före detta Skövdespelaren Angelica Wallén lämnar danska Randers efter den här säsongen och nu har hon gjort klart med ny klubbadress.

En flytt till den franska medelhavskusten väntar då hon har skrivit på för två år med den franska ligafemman Toulon och där blir hon lagkamrat med Hanna Fogelström. Wallén har länge velat spela i den franska ligan och efter fem säsonger – varav de två senaste i Randers – i Danmark blir hennes drömmar verklighet.

– Jag har fortfarande stora ambitioner om att ta en plats i landslaget och detta är ett led i den satsningen. Jag ser fram emot att komma till en ny liga med nya spelare som jag inte känner utan och innan och som inte känner mig, skriver Wallén på sin blogg.

En flytt till den franska medelhavskusten väntar då hon har skrivit på för två år med den franska ligafemman Toulon och där blir hon lagkamrat med Hanna Fogelström. Wallén har länge velat spela i den franska ligan och efter fem säsonger – varav de två senaste i Randers – i Danmark blir hennes drömmar verklighet.

– Jag har fortfarande stora ambitioner om att ta en plats i landslaget och detta är ett led i den satsningen. Jag ser fram emot att komma till en ny liga med nya spelare som jag inte känner utan och innan och som inte känner mig, skriver Wallén på sin blogg.