05 jan 2015 18:56

23 jan 2015 15:18

Stegefelt målskytt när U 21-landslaget föll

IFK Skövdes Markus Stegefelt blev målskytt i U-landslagets träningslandskamp mot Danmark, men det blev förlust för det svenska laget.

Måndagen bjöd på en dubbellandskamp i Malmö när både U 21-landslaget och A-landslaget spelade mot Danmark. Först ut var den yngre generationen som dock inte räckte till mot det rödvita motståndet. Danmark kopplade greppet redan i den första halvleken och höll sedan Sverige på avstånd.

I paus låg Sverige under med 11-13 och när matchen var slut hade Danmark vunnit med 28-23.

IFK Skövdes Markus Stegefelt är med i det svenska U 21-landslaget och fick speltid på måndagen. Det blev ett mål från IFK-skyttens sida när han från distans drog in bollen i mål i slutet av den första halvleken.

Säsongens stora mål är U 21-VM som i år arrangeras av Brasilien, 19 juli till 2 augusti.

På onsdag möts Sverige och Danmark på nytt. Då spelas matchen i Roskilde.

Måndagen bjöd på en dubbellandskamp i Malmö när både U 21-landslaget och A-landslaget spelade mot Danmark. Först ut var den yngre generationen som dock inte räckte till mot det rödvita motståndet. Danmark kopplade greppet redan i den första halvleken och höll sedan Sverige på avstånd.

I paus låg Sverige under med 11-13 och när matchen var slut hade Danmark vunnit med 28-23.

IFK Skövdes Markus Stegefelt är med i det svenska U 21-landslaget och fick speltid på måndagen. Det blev ett mål från IFK-skyttens sida när han från distans drog in bollen i mål i slutet av den första halvleken.

Säsongens stora mål är U 21-VM som i år arrangeras av Brasilien, 19 juli till 2 augusti.

På onsdag möts Sverige och Danmark på nytt. Då spelas matchen i Roskilde.