06 jan 2015 18:00

23 jan 2015 15:18

IFK-spelare i blågult

FUTSAL

Mot Örebro gjorde IFK Skövdes Fredrik Andersson comeback och imponerade tillräckligt mycket på förbundskaptenen Charbel Abraham för att i sista stund bli inkallad till landslaget som ska spela mot Turkiet i Malmö onsdag och torsdag. Det skriver IFK Skövde på sin hemsida.

Andersson är även reserv till EM-kvalmatcherna i Skövde nästa vecka. Skadade Hanna Abraham ska inte spela mot Turkiet, men åker med till Malmö för att få sin fot undersökt.

Mot Örebro gjorde IFK Skövdes Fredrik Andersson comeback och imponerade tillräckligt mycket på förbundskaptenen Charbel Abraham för att i sista stund bli inkallad till landslaget som ska spela mot Turkiet i Malmö onsdag och torsdag. Det skriver IFK Skövde på sin hemsida.

Andersson är även reserv till EM-kvalmatcherna i Skövde nästa vecka. Skadade Hanna Abraham ska inte spela mot Turkiet, men åker med till Malmö för att få sin fot undersökt.