06 jan 2015 22:06

23 jan 2015 15:56

Keymer lämnar SAIK

FOTBOLL

Skövde AIK tappar sin ytterback Elon Keymer som efter tre säsonger i den rödvita klubben väljer att lämna för nya uppdrag.

SAIK åkte ur division 1 2014 och Keymer har alltså bestämt sig för att inte följa med laget ner till tvåan.

– Jag kände att jag ville testa något nytt, kommenterar Mariestadskillen sitt beslut.

Vart fotbollskarriären fortsätter är ännu oklart.

– Jag vet inte än och vi får se vad det blir, fortsätter Keymer.

Samtidigt står det klart att Uthen Chaisamrong byter Tibro AIK mot Tidaholms GIF i division 4. Han lämnade Skövde AIK mitt under föregående säsong och avslutade den i Tibro, men har enligt Västgötabladet bestämt sig att gå vidare till TGIF i division 4.

SAIK åkte ur division 1 2014 och Keymer har alltså bestämt sig för att inte följa med laget ner till tvåan.

– Jag kände att jag ville testa något nytt, kommenterar Mariestadskillen sitt beslut.

Vart fotbollskarriären fortsätter är ännu oklart.

– Jag vet inte än och vi får se vad det blir, fortsätter Keymer.

Samtidigt står det klart att Uthen Chaisamrong byter Tibro AIK mot Tidaholms GIF i division 4. Han lämnade Skövde AIK mitt under föregående säsong och avslutade den i Tibro, men har enligt Västgötabladet bestämt sig att gå vidare till TGIF i division 4.