06 jan 2015 15:37

23 jan 2015 15:18

Ny förlust för IFK i futsalligan

FUTSAL: Örebro starkas i Rydshallen

IFK Skövde har haft en tung helg i futsalligan.
Hemma mot Örebro Futsal Club blev det en ny förlust.

IFK Skövde hade en lång resa till Umeå i söndags när man förlorade med hela 3–12. I måndagens hemmamatch mot Örebro Futsal Club blev det visserligen inte lika stora siffror, men likväl en förlust för IFK. Örebro vann med 6–4 efter 4–2 i paus.

Bortalaget kopplade grepp om matchen redan i den första halvleken och sedan kunde inte IFK Skövde komma tillbaka. Örebro gjorde de två första målen i den andra halvleken och ökade sin ledning till 6–2. Då hjälpte det inte att IFK gjorde två mål och reducerade.

Efter helgens förluster får IFK Skövde svårt att nå SM-slutspelet även om chansen fortfarande finns kvar. Tre matcher återstår för de blåvitas del i ligan.

Målen, Skövde: Sargon Abraham 2, Bülent Demirbag 2.

IFK Skövde hade en lång resa till Umeå i söndags när man förlorade med hela 3–12. I måndagens hemmamatch mot Örebro Futsal Club blev det visserligen inte lika stora siffror, men likväl en förlust för IFK. Örebro vann med 6–4 efter 4–2 i paus.

Bortalaget kopplade grepp om matchen redan i den första halvleken och sedan kunde inte IFK Skövde komma tillbaka. Örebro gjorde de två första målen i den andra halvleken och ökade sin ledning till 6–2. Då hjälpte det inte att IFK gjorde två mål och reducerade.

Efter helgens förluster får IFK Skövde svårt att nå SM-slutspelet även om chansen fortfarande finns kvar. Tre matcher återstår för de blåvitas del i ligan.

Målen, Skövde: Sargon Abraham 2, Bülent Demirbag 2.