07 jan 2015 22:25

23 jan 2015 15:18

Ny förlust för U 21-landslaget

HANDBOLL

Det svenska U 21-landslaget föll återigen mot Danmark och den här gången, när lagen möttes i Roskilde, blev det 23–20 i rödvit favör. I paus stod det 10–9 till Sverige och de blågula ledde även med ett mål efter en kvart av den andra halvleken, men Danmark var starkast tills lut och vände till seger.

IFK Skövdes Markus Stegefelt noterade sig återigen i målprotokollet och i den här matchen blev det tre fullträffar, varav en straff, av vänsternian.

Det svenska U 21-landslaget föll återigen mot Danmark och den här gången, när lagen möttes i Roskilde, blev det 23–20 i rödvit favör. I paus stod det 10–9 till Sverige och de blågula ledde även med ett mål efter en kvart av den andra halvleken, men Danmark var starkast tills lut och vände till seger.

IFK Skövdes Markus Stegefelt noterade sig återigen i målprotokollet och i den här matchen blev det tre fullträffar, varav en straff, av vänsternian.