07 jan 2015 20:30

23 jan 2015 15:18

Spelprogram fotbollstvåan

FOTBOLL

Ett förslag till spelprogram för division 2 norra Götaland har presenterats och enligt det så spelar Skövde AIK borta mot Grästorpslaget IK Gauthiod i den första omgången. Nykomlingen IFK Skövde har hemmaplan i premiären när Karlslund kommer på besök till Södermalms IP och även Tibro AIK spelar hemma i säsongens första seriematch. TAIK ställs då mot Nordvärmland på Sportparken.

Än så länge är det bara en preliminär spelordning. Den 14 januari är det spelordningsmöte för den norra tvåan och då spikas spelprogrammet.

Ett förslag till spelprogram för division 2 norra Götaland har presenterats och enligt det så spelar Skövde AIK borta mot Grästorpslaget IK Gauthiod i den första omgången. Nykomlingen IFK Skövde har hemmaplan i premiären när Karlslund kommer på besök till Södermalms IP och även Tibro AIK spelar hemma i säsongens första seriematch. TAIK ställs då mot Nordvärmland på Sportparken.

Än så länge är det bara en preliminär spelordning. Den 14 januari är det spelordningsmöte för den norra tvåan och då spikas spelprogrammet.