13 jan 2015 17:46

23 jan 2015 15:56

Vandinho provspelar för allsvensk klubb

Brassen Vandinho gjorde sju mål på tio matcher för Skövde AIK i höstas.

Nästa vecka ska 28-åringen enligt sajten fotballtransfers.com provspela för Helsingborgs IF som har Henrik Larsson som tränare.

– Det är nog hälften av klubbarna i allsvenskan och även från superettan som scoutat honom under säsongen. Många som varit intresserade har ringt både till mig och tränaren och frågat om honom, säger SAIK:s sportchef Per Åstemo till sajten.

Nästa vecka ska 28-åringen enligt sajten fotballtransfers.com provspela för Helsingborgs IF som har Henrik Larsson som tränare.

– Det är nog hälften av klubbarna i allsvenskan och även från superettan som scoutat honom under säsongen. Många som varit intresserade har ringt både till mig och tränaren och frågat om honom, säger SAIK:s sportchef Per Åstemo till sajten.