16 jan 2015 10:17

23 jan 2015 15:18

"Andy" spelklar i VM-premiären

Förre IFK Skövde-spelaren Andreas Nilsson har lämnat klartecken till spel i Sveriges VM-premiär mot Island på fredagskvällen.

Den 24-årige linjespelaren har varit ett stort frågetecken sedan han stukade foten på träning tidigare i veckan. Men efter fredagsförmiddagens lättare träningspass kunde han lämna ett positivt besked – Andreas Nilsson kan spela, vilket handbollsjournalisten Johan Flinck rapporterar på twitter.

Sedan tidigare har även Johan Sjöstrand, småskadad under uppladdningen, frisknat till och väntas också delta ikväll.

Sverige möter Island i premiären i Qatar med start 19.00.

Den 24-årige linjespelaren har varit ett stort frågetecken sedan han stukade foten på träning tidigare i veckan. Men efter fredagsförmiddagens lättare träningspass kunde han lämna ett positivt besked – Andreas Nilsson kan spela, vilket handbollsjournalisten Johan Flinck rapporterar på twitter.

Sedan tidigare har även Johan Sjöstrand, småskadad under uppladdningen, frisknat till och väntas också delta ikväll.

Sverige möter Island i premiären i Qatar med start 19.00.