17 jan 2015 20:28

23 jan 2015 15:18

Guldkroken förlorade mot tabelljumbon

HANDBOLL

Guldkroken föll knappt borta mot tabelljumbon IK Nord.
I en dramatisk match avgjorde hemmalaget fem sekunder före full tid.

Hemmamatchen mot Nord vann Guldkroken med klara 25–17, men den här gången fick Nord revansch. Det blev en ganska jämn match, men det var mestadels Nord som var före i målprotokollet.

Guldkroken fick jaga och som mest hade hemmalaget fyra mål upp. Sista gången var vid 16–12 tio minuter in på den andra halvleken, men efter det kröp Hjolaget närmare. Fyra raka mål betydde att det var kvitterat, 16–16 och sedan var Guldkroken även i ledning vid ställningen 17–18.

Slutskedet blev helt jämnt och lagen följdes åt till 21–21 innan Nords Lucas Björnland kunde sätta avgörande 22–21 bara sekunder före matchens slut. En svidande förlust för Guldkroken som gick miste om chansen att ta viktiga poäng i kampen kring de nedre strecken.

Målen, Guldkroken: Alexander Larsson 5, Max Berglund-Schwartz 4, Ola Wester 3, Dennis Larsson 3, Robert Ågren 2, Dennis Billing 2, Oskar Lejonberg, Gustav Johansson.

Hemmamatchen mot Nord vann Guldkroken med klara 25–17, men den här gången fick Nord revansch. Det blev en ganska jämn match, men det var mestadels Nord som var före i målprotokollet.

Guldkroken fick jaga och som mest hade hemmalaget fyra mål upp. Sista gången var vid 16–12 tio minuter in på den andra halvleken, men efter det kröp Hjolaget närmare. Fyra raka mål betydde att det var kvitterat, 16–16 och sedan var Guldkroken även i ledning vid ställningen 17–18.

Slutskedet blev helt jämnt och lagen följdes åt till 21–21 innan Nords Lucas Björnland kunde sätta avgörande 22–21 bara sekunder före matchens slut. En svidande förlust för Guldkroken som gick miste om chansen att ta viktiga poäng i kampen kring de nedre strecken.

Målen, Guldkroken: Alexander Larsson 5, Max Berglund-Schwartz 4, Ola Wester 3, Dennis Larsson 3, Robert Ågren 2, Dennis Billing 2, Oskar Lejonberg, Gustav Johansson.