18 jan 2015 18:05

23 jan 2015 15:18

Söndagens innebandy

INNEBANDY

Division 2 Västergötland

SKÖVDE IBF–FAGERHULT HABO

3–6 (1–2, 2–3, 0–1)

Det blev förlust hemma mot serieledande Fagerhult Habo, men Skövde höll länge jämna steg och ledde matchen i början på den andra perioden. Fagerhult Habo kunde dock vända på matchen via tre raka mål i mittenperioden och inför den sista perioden hade bortalaget två måls ledning. Skövde lyckades inte komma tillbaka efter det och ytterligare ett mål av Fagerhult Habo spikade slutresultatet till 3–6.

Hemmalaget fick två spelare skadade i den första perioden och hade efter det bara tre avbytare tillgängliga, men trots det stod man upp bra.

– Det blev kämpigt när vi bra hade åtta utespelare och vi är jättenöjda att vi höll nere siffrorna. De är ju serieledare och ett bra lag. Sist vi mötte dem blev det 4–14, säger Skövdes tränare Amme Svensson.

– Försvars- och kämpamässigt var det här den bästa matchen vi gjort den här säsongen.

Mål, Skövde: Sanna Lundgren 2, Emelie Bertilsson.

INNEBANDY

Division 2 Västergötland

SKÖVDE IBF–FAGERHULT HABO

3–6 (1–2, 2–3, 0–1)

Det blev förlust hemma mot serieledande Fagerhult Habo, men Skövde höll länge jämna steg och ledde matchen i början på den andra perioden. Fagerhult Habo kunde dock vända på matchen via tre raka mål i mittenperioden och inför den sista perioden hade bortalaget två måls ledning. Skövde lyckades inte komma tillbaka efter det och ytterligare ett mål av Fagerhult Habo spikade slutresultatet till 3–6.

Hemmalaget fick två spelare skadade i den första perioden och hade efter det bara tre avbytare tillgängliga, men trots det stod man upp bra.

– Det blev kämpigt när vi bra hade åtta utespelare och vi är jättenöjda att vi höll nere siffrorna. De är ju serieledare och ett bra lag. Sist vi mötte dem blev det 4–14, säger Skövdes tränare Amme Svensson.

– Försvars- och kämpamässigt var det här den bästa matchen vi gjort den här säsongen.

Mål, Skövde: Sanna Lundgren 2, Emelie Bertilsson.