19 jan 2015 14:53

23 jan 2015 15:18

Ingen Mårtensson från start mot Finland

Johan Mårtensson spelade från start mot Elfenbenskusten, men i kvällens landskamp mot Finland får mittfältaren börja på bänken.

Mårtensson gjorde stor succé med ett läckert mål när han debuterade i A-landslaget mot Elfenbenskusten och fick goda vitsord efteråt, men till kvällens landskamp mot Finland väljer förbundskapten Erik Hamrén att rotera friskt i laget. Jämfört med matchen mot Elfenbenskusten är sju nya spelare med i startelvan och Mårtensson får inleda matchen på bänken.

Matchen mot Finland startar klockan 19.30 svensk tid.

Mårtensson gjorde stor succé med ett läckert mål när han debuterade i A-landslaget mot Elfenbenskusten och fick goda vitsord efteråt, men till kvällens landskamp mot Finland väljer förbundskapten Erik Hamrén att rotera friskt i laget. Jämfört med matchen mot Elfenbenskusten är sju nya spelare med i startelvan och Mårtensson får inleda matchen på bänken.

Matchen mot Finland startar klockan 19.30 svensk tid.