19 jan 2015 21:35

23 jan 2015 15:18

Sömnigt Sverige förlorade mot Finland

FOTBOLL

Efter segern mot Elfenbenskusten gick det inte lika bra för Sveriges fotbollslandslag i den andra landskampen under vistelsen i Abu Dhabi.

Sverige förlorade med 0–1 mot Finland efter en sömnig match där de blågula inte alls kom upp i nivå spelmässigt.

Förbundskaptenen Erik Hamrén roterade i laget och jämfört med matchen mot Elfenbenskusten var sex spelare från startelvan utbytta. Johan Mårtensson var en av dem, men mittfältaren byttes in med en kvart kvar. Då hade Finland redan gjort segermålet.

Sverige förlorade med 0–1 mot Finland efter en sömnig match där de blågula inte alls kom upp i nivå spelmässigt.

Förbundskaptenen Erik Hamrén roterade i laget och jämfört med matchen mot Elfenbenskusten var sex spelare från startelvan utbytta. Johan Mårtensson var en av dem, men mittfältaren byttes in med en kvart kvar. Då hade Finland redan gjort segermålet.