20 jan 2015 18:20

23 jan 2015 15:31

Seriekollega till Skövde KIK drar sig ur

Stångenäs AIS har beslutat att dra sig ur damernas division 1.
Därmed blir det inga fler matcher mot västkustlaget för Skövde KIK som spelade i samma serie förra året och som skulle ha gjort det även den här säsongen.

Stångenäs AIS har bestämt sig för att dra ur sitt damlag ur division 1 på grund av spelarflykt.

Detta skriver tidningen Bohusläningen.

Därmed blir det inga fler matcher mot västkustlaget för Skövde KIK som spelar i samma division 1-serie förra året och som skulle ha gjort det även i år.

Stångenäs AIS har på kort tid etablerat sig i division 1. Laget tog klivet upp till ettan 2012 och har därefter blivit nia och sexa i seriespelet under de två säsongerna. Orsaken till att Stångenäs drar sig ur anges vara spelarbrist.

– Eller spelarflykt. Många av dem har valt att gå till Rössö (ett annat lag i samma division 1-serie). Vi kommer att ha kvar division 3-laget i seriespel. Det blir för tufft att ha kvar ett lag i ettan, säger blockansvarig i klubben, Magnus Karlsson besviket till bohuslaningen.se

Stångenäs AIS har bestämt sig för att dra ur sitt damlag ur division 1 på grund av spelarflykt.

Detta skriver tidningen Bohusläningen.

Därmed blir det inga fler matcher mot västkustlaget för Skövde KIK som spelar i samma division 1-serie förra året och som skulle ha gjort det även i år.

Stångenäs AIS har på kort tid etablerat sig i division 1. Laget tog klivet upp till ettan 2012 och har därefter blivit nia och sexa i seriespelet under de två säsongerna. Orsaken till att Stångenäs drar sig ur anges vara spelarbrist.

– Eller spelarflykt. Många av dem har valt att gå till Rössö (ett annat lag i samma division 1-serie). Vi kommer att ha kvar division 3-laget i seriespel. Det blir för tufft att ha kvar ett lag i ettan, säger blockansvarig i klubben, Magnus Karlsson besviket till bohuslaningen.se