21 jan 2015 15:05

23 jan 2015 15:31

Liverapporteringen från matchen

Efter storseger borta mot Team Eslöv tar Skövde HF emot BK Heid i kväll.

Heid är i fin form och kommer till kvällens match med fem raka segrar. Laget har lyft i tabellen och ligger på placeringen efter Skövde HF. Tre poäng skiljer lagen åt och kvällens match blir således viktig för Skövde HF som har chansen att öka glappet inbördes till Heid. Matchen spelas i Arena Skövde och börjar klockan 19.00. SLA finns på plats och rapporterar direkt.

Heid är i fin form och kommer till kvällens match med fem raka segrar. Laget har lyft i tabellen och ligger på placeringen efter Skövde HF. Tre poäng skiljer lagen åt och kvällens match blir således viktig för Skövde HF som har chansen att öka glappet inbördes till Heid. Matchen spelas i Arena Skövde och börjar klockan 19.00. SLA finns på plats och rapporterar direkt.