30 jan 2015 19:40

30 jan 2015 19:40

Arvidsson nådde dubbelfinal

TENNIS

Nyligen vann Hjokillen Isak Arvidsson dubbelturneringen i Sheffields futuretävling tillsammans med finländaren Micke Kontinen och nu var paret nära en ny titel, men det blev förlust i finalen av turneringen i Sunderland. Den här tävlingen var också på futurenivå och Arvidsson/Kontinen förlorade finalen med 2–6, 3–6 mot det brittiska paret Lewis Burton och Marcus Willis.

Paret stod över i åttondelsfinalen, men i kvartsfinalen besegrades irländaren Daniel Glancy och tysken Pirmin Haenle. Det följdes upp med seger i raka set mot britterna James Marsalek och Joe Salisbury innan Burton/Willis blev för svåra i finalen.

Nyligen vann Hjokillen Isak Arvidsson dubbelturneringen i Sheffields futuretävling tillsammans med finländaren Micke Kontinen och nu var paret nära en ny titel, men det blev förlust i finalen av turneringen i Sunderland. Den här tävlingen var också på futurenivå och Arvidsson/Kontinen förlorade finalen med 2–6, 3–6 mot det brittiska paret Lewis Burton och Marcus Willis.

Paret stod över i åttondelsfinalen, men i kvartsfinalen besegrades irländaren Daniel Glancy och tysken Pirmin Haenle. Det följdes upp med seger i raka set mot britterna James Marsalek och Joe Salisbury innan Burton/Willis blev för svåra i finalen.