30 jan 2015 21:54

30 jan 2015 21:55

Delad pott för Guldkroken

HANDBOLL: Division 2 västra

Halmstad HF kvitterade med 18 sekunder kvar och därmed blev det delad pott för HK Guldkroken på fredagskvällen.

– Det kunde ha gått hur som helst men vi måste vara jättenöjda med poängen, säger tränaren Björne Carlsson efter 26–26 (12–13) på bortaplan.

Det var svängigt värre i Halmstad Arena på fredagskvällen. Hemmalaget Halmstad HF ledde med uddamålet i paus men ryckte sedan direkt i upptakten av den andra halvleken. Då skaffade sig hemmalaget några bollars ledning men med sex och en halv minut kvar var Guldkroken i kapp och snart även förbi vid ställningen 24–23.

Med en minut och 39 sekunder kvar att spela hade Guldkroken sedan en två måls ledning men Halmstad kom igen och kunde kvittera då blott 18 sekunder återstod.

– Vi hade chansen att avgöra på slutet men misslyckades. Vi kom till ett avslut som kunde ha resulterat men målvakten räddade. Ändå en stor eloge till killarna då det inte är lätt att spela borta mot Halmstad en fredagskväll, säger Guldkrokens tränare Björne Carlsson.

Mål: HKG: Dennis Larsson 7, Alexander Larsson 6, Rickard Löfqvist 4, Robert Åberg 3, Rasmus Löfqvist 3, Max Berglund/Schwartz, Dennis Billing, Gustav Johansson.

Det var svängigt värre i Halmstad Arena på fredagskvällen. Hemmalaget Halmstad HF ledde med uddamålet i paus men ryckte sedan direkt i upptakten av den andra halvleken. Då skaffade sig hemmalaget några bollars ledning men med sex och en halv minut kvar var Guldkroken i kapp och snart även förbi vid ställningen 24–23.

Med en minut och 39 sekunder kvar att spela hade Guldkroken sedan en två måls ledning men Halmstad kom igen och kunde kvittera då blott 18 sekunder återstod.

– Vi hade chansen att avgöra på slutet men misslyckades. Vi kom till ett avslut som kunde ha resulterat men målvakten räddade. Ändå en stor eloge till killarna då det inte är lätt att spela borta mot Halmstad en fredagskväll, säger Guldkrokens tränare Björne Carlsson.

Mål: HKG: Dennis Larsson 7, Alexander Larsson 6, Rickard Löfqvist 4, Robert Åberg 3, Rasmus Löfqvist 3, Max Berglund/Schwartz, Dennis Billing, Gustav Johansson.