30 jan 2015 19:46

30 jan 2015 19:46

Långlopp på Billingen

LÄNGDSKIDOR

På lördagen blir det fullt med skidåkare på Billingen när IFK Skövde återigen arrangerar Billingens långlopp. Dagarna före tävlingen var 480 åkare anmälda till loppet som kommer att köras som ett varvlopp över 42 respektive 21 kilometer.

Förra året blev det hemmaseger i herrklassen genom Patrik Johansson medan IF Rigors Jennifer Friman tog hem damklassen. Återstår att se vad vinnarna heter i årets upplaga.

På lördagen blir det fullt med skidåkare på Billingen när IFK Skövde återigen arrangerar Billingens långlopp. Dagarna före tävlingen var 480 åkare anmälda till loppet som kommer att köras som ett varvlopp över 42 respektive 21 kilometer.

Förra året blev det hemmaseger i herrklassen genom Patrik Johansson medan IF Rigors Jennifer Friman tog hem damklassen. Återstår att se vad vinnarna heter i årets upplaga.