31 jan 2015 11:22

31 jan 2015 19:49

Värdefulla poäng för SIK

Skövde IK hade en ny tuff uppgift framför sig i allettan när man mötte Västervik på bortaplan, men efter straffseger lyckades man ta två viktiga poäng.

Västervik vann grundserien och har gjort det bra i allettan också, men Skövde stod upp bra mot tabelltvåan och var nära tre poäng efter Erik Roséns ledningsmål i den tredje perioden. Västervik lyckades dock kvittera med några få minuter kvar och det tog matchen till en mållös förlängning.

På den efterföljande straffläggningen var SIK:s Emil Alengård den ende som lyckades göramål och det betydde att Skövde tog hand om bonuspoängen.

 

 

Västervik vann grundserien och har gjort det bra i allettan också, men Skövde stod upp bra mot tabelltvåan och var nära tre poäng efter Erik Roséns ledningsmål i den tredje perioden. Västervik lyckades dock kvittera med några få minuter kvar och det tog matchen till en mållös förlängning.

På den efterföljande straffläggningen var SIK:s Emil Alengård den ende som lyckades göramål och det betydde att Skövde tog hand om bonuspoängen.