03 feb 2015 12:20

03 feb 2015 20:46

Klar IFK-seger mot Önnered

IFK Skövde fick en smakstart på omstarten av elitserien när laget vann med klara 27–21 (9–12) borta mot Önnered.

Matchen var målmässigt jämn i drygt 45 minuter och efter underläge i paus låg Skövde under med fyra mål i upptakten på andra halvleken. Men en strålande period som började efter Önnereds 17–15-mål gjorde IFK tio raka mål och bäddade således för segern.

Mer om matchen i vår liverapportering här nedan.

 

Matchen var målmässigt jämn i drygt 45 minuter och efter underläge i paus låg Skövde under med fyra mål i upptakten på andra halvleken. Men en strålande period som började efter Önnereds 17–15-mål gjorde IFK tio raka mål och bäddade således för segern.

Mer om matchen i vår liverapportering här nedan.

 

  • Johan Espefält