03 feb 2015 18:15

03 feb 2015 22:29

Semimotstånd klart för Skövde KIK

Finalmotståndarna är klara, och nu står det också klart vilket lag Skövde KIK ställs emot i sin semifinal när SM-slutspelet avgörs nästa helg.

Som vi redogjorde för i tisdagens SLA står kampen om SM-titeln mellan Skövde KIK, Täby FK, IK Gauthiod och IFK Åkullsjön. Nu är det också klart att Skövde möter Åkullsjön från Robertsfors i sin semifinal. Det är ett renodlat futsallag som inte finns i någon fotbollsserie och som, liksom Skövde KIK, gått fram som en ångvält i gruppspelen på väg fram till slutspelet.

Segraren i mötet ställs emot antingen Gauthiod eller Täby i finalen, medan förlorarna möts i bronsmatch.

Som vi redogjorde för i tisdagens SLA står kampen om SM-titeln mellan Skövde KIK, Täby FK, IK Gauthiod och IFK Åkullsjön. Nu är det också klart att Skövde möter Åkullsjön från Robertsfors i sin semifinal. Det är ett renodlat futsallag som inte finns i någon fotbollsserie och som, liksom Skövde KIK, gått fram som en ångvält i gruppspelen på väg fram till slutspelet.

Segraren i mötet ställs emot antingen Gauthiod eller Täby i finalen, medan förlorarna möts i bronsmatch.

  • Daniel Olausson