04 feb 2015 21:15

06 feb 2015 10:33

Fortsatt värmestuga med IF Hagen

Meningen var att en servicebyggnad skulle byggas till Vasaloppscentret på Billingen.

Under året utreds möjligheterna med Billingens fritidsområde, uppdraget har sektorchefen fått och anslaget är på en miljon.

– Då är det fel att fortsätta med investeringen som vi tänkt. Vi inväntar utredningen och har kvar värmestugan för allmänheten. Vi betalar IF Hagen för det hela året, säger Kaj-Eve Enroth, ordförande (FP) i kultur- och fritidsnämnden.

 

 

 

 

Under året utreds möjligheterna med Billingens fritidsområde, uppdraget har sektorchefen fått och anslaget är på en miljon.

– Då är det fel att fortsätta med investeringen som vi tänkt. Vi inväntar utredningen och har kvar värmestugan för allmänheten. Vi betalar IF Hagen för det hela året, säger Kaj-Eve Enroth, ordförande (FP) i kultur- och fritidsnämnden.