07 feb 2015 06:00

07 feb 2015 16:41

Feber stoppade Vicky

KONSTÅKNING

I helgen var det meningen att Viktoria Helgesson skulle följa upp EM-insatsen, där hon slutade femma och syrran Joshi fyra, med en start i Universiaden i Granada, Spanien.

Nu blev det ingen tävling för Vicky eftersom hon blev sjuk med feber två dagar efter EM i Stockholm. Hon valde klokt nog sedan att avstå, även om det säkert hade varit spännande att åka tävlingen där högskolestudenter från hela världen tävlar. Viktoria tillhör Högskolan i Skövde.

I helgen var det meningen att Viktoria Helgesson skulle följa upp EM-insatsen, där hon slutade femma och syrran Joshi fyra, med en start i Universiaden i Granada, Spanien.

Nu blev det ingen tävling för Vicky eftersom hon blev sjuk med feber två dagar efter EM i Stockholm. Hon valde klokt nog sedan att avstå, även om det säkert hade varit spännande att åka tävlingen där högskolestudenter från hela världen tävlar. Viktoria tillhör Högskolan i Skövde.