08 feb 2015 16:16

08 feb 2015 16:16

Skövdetrio VM-uttagna

TAEKWAN-DO

Josefine Tolf, Petra Dydiszko och Philip Korkis blev i helgen utvalda att representera Sverige på kommande VM i taekwon-do som avgörs i Italien i slutet på maj.

Ett 40-tal taekwon-do-utövare samlades i Skövde i helgen för uttagning till det kommande världsmästerskapet. Mariestadskillen Jimmie Lidén var redan uttagen, och efter helgen fick han sällskap av Josefine Tolf, som gjort comeback efter sin svåra knäskada, och Philip Korkis, samt Petra Dydiszko som kommer tävla i de tekniska grenarna mönster och kross, och har en plats i damlaget, skriver Skövde TKD i ett pressutskick.

Skövde hade även en landslagsdebutant på plats i form av Abashka Alchagirova som gavs en plats i utvecklingsgruppen med möjligheter till att ta en plats på EM i höst.

Ett 40-tal taekwon-do-utövare samlades i Skövde i helgen för uttagning till det kommande världsmästerskapet. Mariestadskillen Jimmie Lidén var redan uttagen, och efter helgen fick han sällskap av Josefine Tolf, som gjort comeback efter sin svåra knäskada, och Philip Korkis, samt Petra Dydiszko som kommer tävla i de tekniska grenarna mönster och kross, och har en plats i damlaget, skriver Skövde TKD i ett pressutskick.

Skövde hade även en landslagsdebutant på plats i form av Abashka Alchagirova som gavs en plats i utvecklingsgruppen med möjligheter till att ta en plats på EM i höst.