09 feb 2015 16:16

09 feb 2015 16:16

JEM-seger för Sjöberg

I helgen gjorde Joakim Sjöberg från Skövde årets första start på rally-EM, och han gjorde det med bravur.

Som kartläsare till Emil Bergkvist segrade duon i juniorklassen vid tävlingarna i lettiska Liepaja. Paret hade drygt 30 sekunder ned till norsk-brittiska Steve Rökland och James Aldrigde i juniorklassen, och blev sexa totalt i rallyt – 7,5 minut bakom vinnarduon Craig Breen/Scott Martin från Irland och Storbritannien.

Bergkvist/Sjöberg vann, som bekant, SM-sprinten i Örebro förra helgen och laddar nu inför Rally Sweden som avgörs kommande helg.

Som kartläsare till Emil Bergkvist segrade duon i juniorklassen vid tävlingarna i lettiska Liepaja. Paret hade drygt 30 sekunder ned till norsk-brittiska Steve Rökland och James Aldrigde i juniorklassen, och blev sexa totalt i rallyt – 7,5 minut bakom vinnarduon Craig Breen/Scott Martin från Irland och Storbritannien.

Bergkvist/Sjöberg vann, som bekant, SM-sprinten i Örebro förra helgen och laddar nu inför Rally Sweden som avgörs kommande helg.