11 feb 2015 19:31

11 feb 2015 19:31

Han är årets SIK-spelare

Årets spelare i Skövde IK har utsetts.

Priset gick i år till forwarden Oskar Back. Före onsdagskvällens hemmamöte med Tingsryd offentliggjorde supporterföreningen Rebellerna segraren i omröstningen till årets spelare. Med 44 procent av rösterna blev det Oskar Back som vann, Lidköpingskillen som i år gör sin andra säsong i laget.
"En riktig grovjobbare, både defensivt och offensivt", löd motiveringen innan resultatet offentliggjordes.

Priset gick i år till forwarden Oskar Back. Före onsdagskvällens hemmamöte med Tingsryd offentliggjorde supporterföreningen Rebellerna segraren i omröstningen till årets spelare. Med 44 procent av rösterna blev det Oskar Back som vann, Lidköpingskillen som i år gör sin andra säsong i laget.
"En riktig grovjobbare, både defensivt och offensivt", löd motiveringen innan resultatet offentliggjordes.